Blog

Sådan vælger du de perfekte jeans til mænd

Buy Dean jeans from Won Hundred at Townsfolk

Èt af de stykker tøj, der er absolut sværest at shoppe efter, er jeans. Samtidigt er de noget af de mest basale stykke tøj, der ifølge mange “skal” være i enhver garderobe. Mange ser det som en fuldstændig uundværlig beklædningsgenstand. Hos Townsfolk er vi enige - vi mener desuden, at det er værd at investere både tid og penge i helt basale stykker tøj, såsom et par jeans. I vores butik og webshop finder du derfor kun jeans i god kvalitet fra populære mærker såsom Won Hundred.

Hvis du ser på de basale, tidsløse dele af din garderobe som en investering, så ender du sandsynligvis i sidste ende med at spare penge (og smide mindre ud, hvilket jo er godt for miljøet). Det er rigtig vigtigt for os, at du får det helt rigtige bukser med hjem, som du bliver glad for i lang tid. Vi har derfor valgt at skrive denne lille artikel, der kan hjælpe dig lidt på vej. Derudover er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig i butikken på Falkoner Allé 14.

Den perfekte pasform
Noget af dét der gør jeans så svære at shoppe efter, er ofte pasformen. bukser i denim kan være en kunst at få til at sidde helt perfekt. Dette handler selvfølgelig også til dels om præference. Skal de være meget løse, eller super stramme? Stumpe eller gå ned over skoene? bukser er ekstremt alsidige, hvilket nok også er én af grundene til, at de er så populære.

Buy Ben from Won Hundred at Townsfolk

 

Hos Townsfolk anbefaler vi, at bukser til mænd sidder moderat løst. De skal altså gerne være behagelige og fleksible at have på, uden at virke for store. Mellemstramme jeans til mænd giver dig et look der både er maskulint of stilfuldt, der samtidigt har en kant af afslappethed. Et eksempel på sådan en pasform kan ses i disse lækre jeans fra Won Hundred, samt de fleste af vores andre jeans.
Det er meget vigtigt at huske, at jeans er en meget individuel ting. Hvad der sidder godt på dig, passer måske slet ikke din bedste ven. Derfor anbefaler vi altid at du kommer ned i vores butik og prøver vores jeans, før du vælger at købe nogen. Dette gælder især, hvis du ikke i forvejen har købt noget fra ét af vores mærker, og derfor slet ikke kender snittet eller pasformen.

Den perfekte samling af jeans
Når du har fundet et par jeans der passer dig helt fantastisk, er et godt tip at anskaffe sig flere udgaver i forskellige farver. Som udgangspunkt anbefaler vi, at man har et par sorte bukser, og et par helt klassisk i blå - evt. forvaskede. Med disse to farver er du ret bredt dækket. Derudover har mange mennesker et yndlingsmærke, hvorfra de køber alle deres jeans. Mange holder fx af Won Hundred jeans, som også er nogle af dem vi har, og sælger, flest af. De har en super lækker pasform der passer de fleste. Derudover er de i en fantastisk kvalitet, og meget slidstærke. Won hundred jeans er altså nogle af dé bukser i vores sortiment, vi kan anbefale til stort set alle.
Du kan desuden vælge at udvide din basale samling af jeans ved at anskaffe dig 2 forskellige blå sæt busker. Ét meget lyst og forvasket, og ét i en helt klassisk blå denim. Du kan selvfølgelig også variere pasformen, hvis du ønsker. Langt de fleste finder sig dog bare én model, der passer godt, og varierer så farven. Fokuserer du på et par få alsidige jeans i din garderobe, er det også lettere at undgå pludselig at stå med en samling af 17 blå bukser, hvoraf du kun bruger 2.
Har du spørgsmål til vores udvalg af jeans, vores butik eller vores generelle sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os