Blog

Bukser til enhver lejlighed

Her på webshoppen har vi bukser til enhver smag. Vi har et stort udvalg af meget forskellige bukser, der hver især passer godt til forskellige typer af mænd, men også til forskellige lejligheder. I dette blogindlæg kommer vi med nogle forslag til, hvordan du kan style de forskellige bukser du finder på vores hjemmeside, og hvilke lejligheder de passer godt til. Er du meget modig, og har du en rigtig god fornemmelse for mode, behøves du selvfølgelig ikke følge disse råd til punkt og prikke. Men de er alligevel gode til at opstille nogle helt simple retningslinier, så du får mest muligt brug ud af dine bukser.

Chinos til de formelle lejligheder

Netop til formelle lejligheder, kan det være ret vigtigt at du tænker over dit valg af bukser. Ofte er der nemlig en mere eller mindre skjult dresscode, som du gerne skal følge. I vores udvalg af bukser finder du en hel del forskellige modeller, der passer godt til sneakers og formelle sammenhænge. Generelt skal du være på udkig efter chinos, som er et par pæne, løse og afslappede par bukser. De skal hverken sidde for løst eller for stramt. Derudover må de gerne have pressefolder, og fås som oftest i nedtonede farver. Eksempler på sådanne modeller i vores sortiment er eksempelvis vores.

Sigward bukser fra Townsfolk, der findes i mange forskellige farver og mønstre. Derudover har vi et udvalg af pæne bukser fra Samsøe Samsøei lidt forskellige farver.

Buy chinos at Townsfolk

Buy chinos for men

Det er ofte vigtigt, at dit outfit ikke er for højtråbende til formelle lejligheder. Særligt til bryllupper, barnedåbe, konfirmationer og begravelser er det vigtigt at have et nedtonet, men elegant outfit på. Vores herrebukser går også enormt godt til nytårsaftener, hvor formelle chinos kan være et super alternativ til ordinære jakkesætsbukser. Ved at tage et par velsiddende chinos på, ser du både frisk og elegant ud når du åbner en god flaske champagne og hopper ind i det nye år!
Chinos er også en god løsning, for dig som har et arbejde, der kræver en mere formel påklædning.

Trendy bukser til hverdag

Når du bare klæder dig på til hverdag, kan du ofte godt tillade dig at være en smule mere eksperimenterende i din påklædning. Det er selvfølgelig forudsat, at du ikke har en bestemt dresscode på dit arbejde eller dit studie.

Til hverdag kan du ofte godt klæde dig i mere streetwear. Du kan altså inkludere flere trends og mere af din personlige stil, end du kan til formelle events. Særligt trendy for tiden er, at bukserne gerne skal være oversize og simple, som denne model fra Universal Works. Disse bukser er så stort et statement piece i sig selv, at de gerne må sættes til et ret simpelt outfit, så det ikke bliver for overvældende. 

Buy pants from Universal Works

En anden type bukser der er fantastiske at have på til hverdag, er de klassiske jeans. Disse bukser er nogen alle kender og elsker. Du kan have jeans på til langt de meste, og de kan både tages op og ned i formalitet. Generelt er sorte jeans de mest “pæne” i det, mens lysere, forvaskede jeans ofte er mere casual.

Ofte kan det være rigtig svært at finde de helt perfekte jeans. Særligt pasformen kan drille, og mange ender med at bruge en penge på jeans som de aldrig vil bruge. Vil du læse mere om valget af de perfekte jeans, kan du gøre det her. Derudover så anbefaler vi altid, at du kommer ned i butikken og prøver noget, hvis du er i tvivl.