Blog

Skjorter til enhver type mand

Skjorter er ikke kun noget, de smarte finansfyre går med på Wall Street. Det er til alle mænd, uanset hvor du arbejder, og hvad du ellers plejer at iklæde dig. Skjorten er længe blevet set som noget af det mest formelle, en mand kan have på. Sådan er det dog slet ikke længere - bare tag et kig i vores sortiment af skjorter. Her kan du se, at vi har skjorter i alle afskygninger, der passer til enhver lejlighed og enhver type mand.

Den klassiske skjorte
Selvom ikke alle vores skjorter er formelle og fine, findes de selvfølgelig også i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af de helt klassiske, diskrete skjorter med lange ærmer, button-down krave og i ensfarvet stof. Disse skjorter er perfekte til at bære for sig selv, med slips eller til et jakkesæt. Dette gælder fx denne flotte hvide skjorte fra Libertine-Libertine.

Find shirts from Libertine-Libertine

Hawaiiskjorten
På sin helt egen, unikke måde, er hawaiiskjorten også en klassiker. Den er kendt i modebilledet, og er både hadet og elsket. Hvis du kan finde ud af at bære og style en hawaiiskjorte, kan den se helt fænomenal ud, og være et ægte statement piece.

En hawaiiskjorte betegner som oftest en løstsiddende, kortærmet skjorte, med et eller andet print på - ofte farverigt, og ofte med blomster eller palmer. Dog har vi også en del skjorter der deler snit og fit med hawaiiskjorten, uden det farverige print. Hawaiiskjorter og deres slægtninge er altså noget, alle kan gå med - ikke kun de allermest modige. Hos Townsfolk har vi et stort udvalg af mere sommerlige skjorter, både i klassisk hvid, i denim og med print.

Bowling-skjorten
Tæt på Hawaiiskjorten ligger bowling-skjorten eller måske kender du den som Charlie Sheen skjorten. Den var yderst moderne i 1950’erne, og du har helt sikkert set nogle billeder, hvor Elvis Presley har iklædt sig denne skjorte. I løbet af de sidste par år har modebranchen atter taget skjorten til sig, og nyfortolkede skjortens afslappede look og brede halskrave. Hvis du er helt hooked på det amerikanske diner-look, så skal du helt klart se denne skjorte fra Stussy.

Buy shirts from Stussy

Poloen
Poloen er som en hybrid mellem en skjorte og en t-shirt, og har været populær i rigtig mange år. De er behagelige, flotte og giver et afslappet klassisk look. Vi har både poloer med den klassiske knaplukning samt lynlås. En polo kan tilføre en sporty kant til dit outfit, og de findes efterhånden i mange forskellige moderne variationer. Se vores udvalg af poloer her.

Buy polo from Townsfolk

Den moderne skjorte
Skjorter kan sagtens være super trendy - og dém har vi bestemt også en del af i vores sortiment. Dette er skjorter der bryder formerne for, hvad en skjorte kan, og må, være. Dette kan være i form af et anderledes materiale, design, snit eller mønster. Et eksempel på én af vores unikke, moderne skjorter er denne skjorte fra Our Legacy, med lange ærmer og store broderinger på fronten

Buy Shirts from Our Legacy

Denne skjorte er på ingen måde formel og alvorlig, på samme måde som skjorter historisk set har været. Faktisk passer den nok bedre ind i det urbane street-miljø, end på børsen eller Christiansborg. Det er denne type af skjorter, vi faktisk har flest af hos Townsfolk, da sådan en skjorte kan være med til at give dig din helt egen personlig stil. Hvis du gerne vil finde din helt egen specielle skjorte, kan vi anbefale dig at kigge kollektionerne fra Our Legacy, Townsfolk, Libertine-Libertine og Stussy igennem.

Hvis du tidligere har været afskrækket fra at iklæde dig en skjorte, så håber vi, at du nu har fået øjnene op for, hvor bredt et sortiment, der findes af skjorter. Tag endeligt et kig på vores webshop, eller kom forbi vores butik på Frederiksberg - så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige skjorte.