Blog

Sådan får du glæde af din sweatshirt hele året

Hos Townsfolk har vi et stort udvalg af forskellige typer trendy sweatshirts fra populære high-end mærker som Colorful Standard, AMI Paris, Stussy og Our Legacy. Vi er nemlig ret vilde med sweatshirts, og synes de passer rigtig godt til livet i Danmark, hvor vejret ofte er koldt og utilregneligt. Det er dog ikke kun i de kolde måneder, at du kan få god brug af din sweatshirt. For at optimere din glæde af dit tøj, vil vi gerne inspirere dig til at være kreativ og bruge tøjet året rundt. Det skal dette blogindlæg gerne hjælpe med.

Buy Ami Paris sweatshirt

Sweatshirt i de varme måneder

At bære en sweatshirt er for mange nok ikke helt så naturligt som i de kolde måneder. Vi mener dog alligevel, at det kan være meget praktisk med en sweatshirt i sommerhalvåret. Først og fremmest er det ofte passende at bære en sweatshirt i foråret. Dansk forår er kendt for at være ekstremt omskifteligt, og det kan både regne, sne og skinne. Netop derfor er et outfit i flere lag helt perfekt til denne årstid.

Når sommervarmen en gang i juni har overtaget Danmark, bliver enhver sweatshirt ofte pakket væk til fordel for t-shirts og tanktops. Om sommeren kan en sweatshirt dog gøre sig rigtig nyttig som overtøj. Ender du i skyggen, eller er dagen særligt blæsende, er en t-shirt sjældent nok til at holde dig varm. Vi anbefaler dig derfor at droppe jakken, og i stedet tage en pullover over dit sommerlige outfit. Bliver det for varmt i løbet af dagen, kan du let bare binde pulloveren om halsen. Generelt passer de klassiske pullovers bedre til de varme måneder, end en hættetrøje gør det. De er tyndere, lettere at have med dig, og pænere at binde om halsen eller livet, hvor en hættetrøje ofte bliver for klumpet. 

Buy sweatshirts from Colorful Standard

Sweatshirt i de kolde måneder

Langt de fleste mennesker anvender naturligt sweatshirts som en stor del af deres garderobe i de koldere måneder. En sweatshirt luner godt, og er derfor oplagt i koldt og utilregneligt vejr. Dog er en sweatshirt ofte ikke helt nok til at holde varmen i de koldeste vintermåneder. Her anbefaler vi, at du i stedet bærer sweatshirten over en lækker t-shirt, som vi også har rigtig mange af i vores sortiment. Flere tyndere lag er ofte varmere end ét tykt lag, og derudover giver denne løsning dig en mulighed for at fjerne/tilføje lag i løbet af dagen.

I overgangsperioder kan en sweatshirt ofte sagtens være varm nok på egen hånd. Derudover er der lidt forskel på de sweatshirts du finder i vores sortiment. Sortimentet består helt overordnet set af pullovers og hættetrøjer. Ofte er vores hættetrøjer en anelse varmere og mere hyggelige end de klassiske pullovers, der er mere pæne i udtrykket. En hættetrøje kan derfor oftere bæres alene i de kolde måneder, end en pullover kan. Til gengæld er den også mere hyggelig og casual i udtrykket. Vi anbefaler derfor altid, at du har begge typer i din garderobe. På denne måde er du ikke kun fleksibel ift. temperatur, men også formalitet og humør. 

Buy sweatshirts from Stussy