Blog

Fem gaveideer til Fars dag

Den 5. juni er lige rundt om hjørnet og dermed er vi ikke langt fra Fars dag. Din far eller dine børns far har helt sikkert gjort sig fortjent til en ekstra fejring og gave. I dette blogindlæg giver vi fem ideer til den perfekte Fars dags gave, som du kan købe hos Townsfolk.

Køb en pung i naturlæder til din far.

En god og simpel farsdagsgave er en lækker pung til at udskifte den gamle med. Ikke nok med det er en nem gave, fordi du ikke behøver at tænke på størrelse eller overveje pasform, så er det også et budget venligt bud på en farsdagsgave alle fædre kan bruge.

Buy a leather wallet for men

Køb de perfekte shorts til din far.

Ligesom pungen er en universel ting kan de fleste fædre også godt bruge et par shorts til sommeren. Hos Townsfolk har vi designet et par klassiske shorts, som sidder perfekt på alle mænd. Du kan både købe dette par shorts både i brungrå og navy alt efter hvad din far bedst kan lide eller mangler i tøjskabet. 

Buy shorts for men

Den perfekte hverdags t-shirt til mænd.

Colorful Standard er et af de danske mærker, der er helt fremme i skoene, når det kommer til miljøvenlig mode. Deres t-shirts er produceret i Portugal af 100% økologisk bomuld. Desuden er deres produkter forvaskede og holder derfor farven og pasformen bedre end de fleste andre t-shirts. Dette er altså en perfekt Fars dags gave til enhver far. 

Buy t-shirt from colorfull standard

Den perfekte sommerskjorte til mænd.

Et stærkt bud på en gave til Fars dag er en Townsfolk Bowl Shirt som både findes i en støvet rød og gul. Skjorterne er fremstillet i høj kvalitet af polyester og nylon, hvilket gør skjorterne meget slidstærke og forlænger holdbarheden. Skjorterne ligger i den lave ende, hvad angår prisen og er derfor en oplagt gave til de fædre, der tør iklæde sig lidt farve. 

 

Buy summer shirts for men

Køb et par sporty sneakers til din far.

Det kan være lidt svært at købe sneakers og sko til en anden, men vov pelsen og giv din far et par lækre Karhu sneakers. Karhu har formåede at skabe den perfekte kombination af funktionalitet og stadig være smarte i designet. Selv den mest stædige far vil kunne overtales til at rocke disse sneakers i den kommende sommer. 

Buy sneakers for men

Vi bytter selvfølgelig alle Fars dags gaver, hvis den ikke ramte helt plet.