Blog

Din guide til de perfekte sneakers

Buy sneakers for men at Townsfolk

Sneakers har aldrig været så moderne og trendy, som de er lige nu. De er for tiden moderne både til kvinder og til mænd. Sneakers har gennem tiden altid været populære - de er behagelige og praktiske, og langt de fleste mennesker har et par eller to. For tiden er de derudover blevet rigtig moderne, og skal faktisk gerne fylde endnu mere i din garderobe. De må gerne være store og farverige statement-pieces. Denne type sko er blevet mere af et aktivt tilvalg, end den nemme og behagelige løsning. Dette passer fantastisk ind i de voksende streetwear-tendenser, der er blevet en større og større del af det danske modebillede. Særligt unge mennesker er hurtige til at tage disse tendenser til sig.

Hos Townsfolk er vi vilde med sneakers, og har et stort udvalg af disse, samt andre sko. Særligt sneakers er en meget behagelig type sko, og det er jo derfor meget heldigt, at de er blevet super moderne. Ofte har mode og trendy tøj jo et ry for ikke at være ret komfortabelt. Det er den dog bestemt i dette tilfælde!

Chunky sneakers

Noget af dét man med det samme lægger mærke til i verdenen af sneakers, er at de generelt er blevet større og mere “chunky” at se på. Skoene er blevet bredere, og særligt sålen er blevet tykkere og mere karikeret. Ønsker du at være helt på front med tendenserne, er det altså sådan et par, du skal have fat i. De chunky sneakers er fede statement-pieces, der giver ethvert outfit en trendy retro kant. De har et ekstremt moderne udtryk, og kan fuldstændigt transformere et look. Vi anbefaler hos Townsfolk, at starter med at investere i et par i hvidt, som disse sneakers fra Garment Project. Den hvide farve gør dem lette at have på til de fleste outfits. Dette er altså en god måde at være med på trenden, uden at købe unødvendigt mange forskellige sko.

Buy Garment Project Bailey Runner White Suede sneakers at Townsfolk

Klassiske sneakers

Måske følger du ikke rigtig med i moden, eller måske synes du, at de meget chunky sko, du ser for tiden, er lige i overkanten til din smag. Heldigvis er det ikke alle sko, der har fået vokseværk. Hos Townsfolk har vi et stort udvalg af de mere “klassiske” sneakers og sko.Disse sko fylder ikke ret meget rent æstetisk, og er derfor ikke et statement-piece. Du behøver derfor ikke tænke ret meget over dem, før du hopper i dem om morgenen.

De klassiske sneakers er flotte, tidsløse, og modne i deres udtryk. De er pæne, og kan sagtens bæres sammen med en grov skjorte og et par chinos. De kan dog også bæres til et par lækre jeans og en løs t-shirt. Skoene tilføjer en pæn og underspillet kant til alle dine outfits, uden at stjæle opmærksomheden. 

Buy Garment Project Type sneaker Grey Nubuck at Townsfolk

Sko fra Townsfolk

Alle de sko du finder på vores hjemmeside, er nøje udvalgt til livet og stilen i København. Alle varer i vores sortiment kommer fra lækre, high-end mærker, og kvaliteten på hvert enkelt item er fantastisk. Dette gælder selvfølgelig også for hele vores udvalg af sko. Vi har særligt mange sneakers fra mærket Garment Project og Karhu, samt enkelte modeller fra mærker som Won Hundred