​Ombytning og returnering

Du har 14 dage til at ombytte/returner din vare efter modtagelse. Du skal returnere produktet ubrugt og i sin originale indpakning. Du betaler selv for returneringen og fragten for det fremsendte. Pakker sendt til en dansk adresse er gratis. For at returnere en vare skal følgende være overholdt for at få pengene tilbage:

Hvis ovenstående punkter ikke er opfyldt har vi rettighed til at afvise returneringen.

Pakker der skal returneres skal sendes til:

Jonas Kristensen

ATT: Townsfolk,

Eliasgade 4, 2tv

2300 Copenhagen S

Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Behold derfor din postkvittering og tracking nummer. Venligst returnere varen ubrugt i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet ødelagt.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Hvis varen er blevet brugt kan den fortsat returneres under fortrydelsesretten. Som forbruger må man i princippet kun tage varen i øjesyn, altså afprøve dit køb som i en fysisk forretning. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren som skal betale for evt. værdiforringelse. Den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for varen i et videre salg.