Townsfolk butikken

Townsfolk butikken er beliggende i et af de mest spændende og populære kvarterer i København, Frederiksberg. Vi åbnede butikken i august 2015 med drømmen om at tilbyde de lokale et inspirerende og unikt sted med high-end brands. I butikken, Townsfolk, kan du købe tøj til mænd fra Our Legacy, Ami Paris, Garment Project, Karhu, Libertine-Libertine, Norse Projects, Stussy, Stutterheim, Universal Works, Won Hundred, og vores eget brand, Townsfolk.  

I butikken i København, kan du finde et bredt sortiment af sneakers og tøj til mænd. Du kan købe de nyeste jeans til mænd fra Won Hundred, hvor vi især kan anbefale modellerne Dean og Ben. Er du på udkig efter noget nyt fodtøj, kan vi anbefale sneakers til mænd fra Karhu eller sko til mænd fra Garment Project. Du kan også købe et af de bedste brands indenfor regnjakker, nemlig Stutterheim.

Er du interesseret i at se nærmere på butikken på Frederiksberg eller nogle af vores produkter, kan du tjekke vores Instagram profil ud @townsfolk_dk eller Facebook @townsfolkdk.

Townsfolk
Falkoner Allé 14
2000 Frederiksberg
Denmark

Åbningstider:
Man-Fre: 12-17
Lør: 11-15
Søn: Lukket